Kuusalu vallavolikogu valis esimeheks Ulve Märtsoni

Kuusalu vallavolikogu käesoleval aastal valitud X koosseisu esimesel istungil, mis toimus 17. novembril, valiti volikogu esimeheks Ulve Märtson valimisliidust Ühine Kodu.

Ulve Märtsoni kandidatuuri esitas Ühisesse Kodusse kuuluv vallavolikogu liige Urmas Kirtsi. Valimisliit Üks Kuusalu Vald seadis vastaskandidaadina üles Marti Hääle. Salajasel hääletusel hääletas Ulve Märtsoni poolt 11 ja Marti Hääle poolt 7 volikogu liiget.

Ulve Märtsoni esivanemad on Kuusalu valla maadel põldu harinud juba aastast 1860. Ulvegi on põline Kuusalu valla elanik. Ta on siin sündinud ja kasvanud, lõpetanud Kuusalu keskkooli. Ta on lõpetanud ka Maaülikooli (Eesti Põllumajanduse Akadeemia) veterinaaria eriala. Ulve Märtson on töötanud viimased 32 aastat loomaarstina ning juhtinud koos abikaasa Kalmer Märtsoniga OÜ-d Hinnu Seafarm.

Kuigi Ulve valiti Kuusalu vallavolikogu liikmeks esimest korda, on ta kahes viimases koosseisus kuulunud vabaaja/ühistegevuse komisjoni, mille töös osalemisel on talle suureks abiks olnud 12-aasta pikkune tegutsemine Veljo Tormise Kultuuriseltsi juhatuse liikmena. Ulvel ja Kalmeril on kaks täiskasvanud last.

Volikogu aseesimeheks valiti samuti 11 poolthäälega EKRE nimekirjas kandideerinud Arnold Tuurmaa.

Kuusalu vallavolikogu järgmine istung on plaanitud 1. detsembrile ning sellel istungil on kavas valida vallavanem ning kinnitada uue vallavalitsuse koosseis.

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s