Täname, täname, täname


ja niimoodi 1233 korda!

Head Kuusalu valla inimesed, kes te usaldate Ühist Kodu ka järgmisel neljal aastal Kuusalu valda juhtima. Kinnitame teile, et püüame läbi rääkida kõigi vallavolikku valitud jõudude esindajatega, et sõlmida võimalikult kiiresti koalitsioonileping, kus oleks kajastatud suurem enamus meie peamistest valimislubadustest, sealhulgas, et kutsume vallavalitsusse ka kõige enam hääli saanud, kuid koalitsioonileppega mitte ühinevas nimekirjas vallavolikku valitud liikme.

Me tahame ehitada senisest veel parema Kuusalu valla ning teha seda koos teiega.

Veelkord suur-suur aitäh!

Ikka teie Ühine Kodu

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s