Ühine Kodu avalikustas programmi

Valimisliit Ühine Kodu avalikustas lisaks oma kuuele “suurele” lubadusele ka detailse programmi, milles on kokku 62 punkti, mis inimeste elu Kuusalu vallas lähiaastatel veelgi paremaks muuta tõotavad.

Praeguse vallavolikogu esimees Enn Kirsmani ütles, et Kuusalu vallavolikogu praegune opositsioon korduvalt ette heitnud, et valimisliidu Ühine Kodu liikmed hoiavad liialt kinni valimistel antud lubadustest ning isegi täidavad neid.  “Kavatseme sama joont hoida ka järgmisel perioodil,” lisas ta.

Valimisliidu programmi aastateks 2017-2021 valdkonade lõikes leiab siit või menüüst VALIMISED 2017

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s