Kuusalu vallavolikogu valis komisjonide esimehed ja aseesimehed

Suure valimiste maratoni lõppakordina valis Kuusalu vallavolikogu täna 20. novembril volikogu komisjonidele esimehed ja aseesimehed ning nimetas esindajad koolide hoolekogudesse ning EMOL-isse ja HOL-i.Komisjonide esimeesteks valiti: revisjonikomisjon – Sulev Valdmaa (IRL), haridus- ja noorsootöökomisjon – Marika Astor (VÜK), keskkonnakomisjon – Raul Valgiste (VÜK), külaelukomisjon – Emil Rutiku (VÜK), kultuuri- ja spordikomisjon – Asko Aug (VÜK), eelarvekomisjon – Margus Soom (REF), arengukomisjon – Mart Reimann (VÜK), Sotsiaalkomisjon – Kaja Martinson (VÜK) ning ehituskomisjon – Madis Praks (REF).

Aseesimeheesteks valiti: revisjonikomisjon – Urmo Ristisaar (REF), haridus- ja noorsootöökomisjon – Andres Kaarmann (IRL), keskkonnakomisjon – Urmo Ristisaar (REF), külaelukomisjon – Andres Allmägi (VÜK), kultuuri- ja spordikomisjon – Ilvard Eeriksoo (VÜK), eelarvekomisjon – Ari Lehtonen (VÜK), arengukomisjon – Enn Kirsman (VÜK), sotsiaalkomisjon – Küllike Enok (VÜK) ning ehituskomisjon – Raul Valgiste.

Volikogu nimetas esindajateks koolide hoolekogudesse: Kuusalu Keskkool – Kai Sinisalu (vallavalitsus), Kolga Keskkool – Andres Paomees (REF), Vihasoo Lasteaed Algkool – Madis Praks (REF) ning Kuusalu Kunstide Kool – Raul Valgiste (VÜK), Eesti Maaomavalitsuste Liidu maapäevale – Urmo Ristisaar (asendaja Enn Kirsman) ja Urmas Kirtsi (asendaja Kalmer Märtson) ning Harjumaa Omavalitsuste Liidu volikogusse – Enn Kirsman (asendaja Urmo Ristisaar) ja Urmas Kirtsi (asendaja Kalmer Märtson).

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s