ARTUR TALVIK ja PEETER VIHMA: Okupeeri oma müür

Kuna Artur avaldas 17. oktoobri Eesti Ekspressis otseselt toetust meie valimisliidule, tunneme siinkohal moraalset kohustust, aga ka siirast vajadust levitada sõnumit ning jagada tema (ja Peeter Vihma) uusimat kodanikeühiskonna teemalist filmi “Okupeeri oma müür”, mille esilinastus toimus 15. oktoobril Tallinnas Solarise Kalevi saalis. Filmis saab näha erinevate kodanikeühenduste ponnistusi kaitsta neile olulisi väärtusi püüdes lõhkuda valitsejate (Otepää vallavolikogu, Keskkonnaministeerium, Vabariigi valitsus eesotsas Andrus Ansipiga) poolt ehitatud müür.

Kas ja kuidas see neil õnnestub? Väärt ning õpetlik vaatamine igal juhul, julgeme soovitada need üks tund ja kakskümmend minutit “raisata”.

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s