SÕNUMITOOJA: Mille poolest erineb Ühine Kodu valimisnimekiri teistest Kuusalu vallas kandideerivatest nimekirjadest?

Ari Lehtonen02Vastab nimekirjas viies, ARI JUHANI LEHTONEN: Ühine Kodu on ainuke mitteparteilisel alusel kokku pandud nimekiri Kuusalu vallas. Meile on põhimõtteliselt vastuvõetamatu parteide suhtumine omavalitsutesse kui Toompea mängukannidesse või käepikendustesse. Selleks, et välistada vallamaja või ka vallaasutuste töötajate sundparteistamist, nagu on juhtunud mitmes parteide poolt juhitud naaberomavalitsustes, samuti võimalust, et valla juhtimises eelistatakse partei huvi vallakodanike omadele, kandideerimegi vallakodanike liiduna.

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s