Videointervjuu Ott Sandrakuga: Kaua võib?

Kuusalu valimisliidu Ühine Kodu kandidaadi nr 180 Ott Sandraku videointervjuu. Kuidas sattus viiendat põlve Tallinna “poiss” maale Kolka elama? Miks ei kandideeri erakondade Isamaaliit ja Res Publica asutajaliige IRL-i parteinimekirjas? Mida oleks võimalik üheskoos ette võtta üha kiiremini laguneva Kolga mõisaansambli päästmiseks? Intervjuu on salvestatud Kolgas 25. septembril 2013.a. Intervjueeris, filmis ja monteeris Enn Kirsman

One Comment Add yours

  1. Emil Rutiku ütles:

    Ott see on nii õige jutt.

KOMMENTEERI

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s